Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste nasen - Beste nas

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Met een gespannen blik staar je naar de dozen met verschillende producten in de winkel. Welke moet je kiezen? Geen zorgen, wij hebben de beste top 10 producten voor je samengesteld. Laat je overtuigen door de voordelen van onze selectie - je zult versteld staan!

Bij electronicagetest.nl hebben we een nas vergelijking gedaan en daarmee de beste nasen onderscheiden van de mindere nasen. Ben je benieuwd welke nasen in onze top 10 van de beste nasen zijn geëindigd? Ga dan direct naar onze #1 nas.

  1. nas

Inhoudsopgave

Onze top 10 nasen van 2024

Het onderzoeken van vele diverse nasen is een flinke taak. Dit komt natuurlijk door de vele nasen die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij helpen je daarom en hebben een shortlist gemaakt van de best geteste nasen van 2024.

Onze experts hebben een nas test gedaan en daarmee uitgezocht wat de beste nasen zijn van dit moment. Daarnaast hebben ze voor alle 10 nasen een review geschreven en een top 10 lijstje opgesteld! Benieuwd welke nas beste getest is? Lees dan snel verder.

1

Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

De Amber One AmberPRO 2TB is een eenvoudig te gebruiken, persoonlijke cloudserver. Deze alles-in-één oplossing biedt een uitstekende combinatie van opslag, netwerkinstellingen, WiFi-router en veel meer. De Amber One AmberPRO 2TB heeft 1TB*2 opslagcapaciteit en is voorzien van 2GB RAM. Met de Amber One AmberPRO 2TB kun je heel eenvoudig je eigen cloud server maken. De server heeft een gebruiksvriendelijke interface, waarmee je gemakkelijk via je telefoon of tablet of laptop je eigen cloud kunt maken. Je kunt je bestanden en media eenvoudig delen binnen je thuisnetwerk of met gebruikers over de hele wereld. Ook is het mogelijk om TV casting te doen, streamen van je video en foto's naar je TV en automatisch back-up van je Android of Iphone camera. De Amber One AmberPRO 2TB is ook Docker ready, waardoor je kunt profiteren van veel extra mogelijkheden. Je hebt de mogelijkheid om je eigen appserver te maken of om andere toepassingen te installeren, zoals een media server, file server, FTP server, video server of een andere cloud server. Zo maak je echt van je AmberPRO een slimme cloud server die je data veilig en overal toegankelijk houdt.

2

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

AmberPRO is meer dan alleen een opslag media server. Het is een compleet systeem dat je toestaat je eigen persoonlijke cloud thuis te creëren. Je kunt onbeperkt veel gebruikers toegang geven en overal je data bekijken. Met de innovatieve Dual-Band WiFi Router kun je je data en media snel en veilig delen. Ook heeft de Amber Plus AmberPRO 4TB een vooraf geïnstalleerde Docker Ready omgeving, waarmee je verschillende toepassingen kunt uitvoeren, zoals het maken van een media server, back-up oplossingen, torrenting, en andere eenvoudige apps. Daarnaast is de Amber Plus AmberPRO 4TB geschikt voor TV casting en het streamen van je video’s en foto’s rechtstreeks naar je Smart TV. Ook heb je de mogelijkheid om automatisch een back-up te maken van je Android of Iphone camera. Zo heb je altijd een back-up van je kostbare herinneringen. AmberPRO is de slimste manier om je data thuis te bewaren en toegang te krijgen, waar je ook bent.

3

Synology DS120j NAS.

De Synology DS120j NAS is een complete oplossing voor het opslaan, delen en beveiligen van al uw gegevens. Het is een eenvoudig te gebruiken opslagapparaat voor het opslaan van digitale bestanden, waar u ook bent. Het heeft een hoge opslagcapaciteit en biedt een betrouwbare oplossing voor uw bestanden, zodat u ze altijd kunt terugvinden. De DS120j biedt een uitgebreide set van functies voor het beheer van uw gegevens. U kunt bestanden versleutelen, een back-up maken van uw gegevens of uw bestanden synchroniseren met een andere locatie. Met de DS120j kunt u meerdere gebruikers toevoegen aan het systeem, zodat iedereen toegang heeft tot de bestanden. Verder is het mogelijk om uw bestanden te delen met andere gebruikers via een webinterface, zodat uw bestanden veilig en gemakkelijk te delen zijn. Met de Synology DS120j kunt u ook toepassingen installeren en de NAS als een mediastreamer gebruiken. U kunt uw bestanden streamen naar uw televisie of andere apparaten, waarmee uw bestanden overal toegankelijk zijn.

4

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB heb je nu een eenvoudige oplossing om al je bestanden, foto's, video's en muziek op te slaan en te delen. Deze NAS biedt je een veilige en betrouwbare opslagoplossing, waarbij je alles kunt beheren met behulp van een gratis app. Met de app kun je bestanden delen met vrienden en familie en heb je altijd en overal toegang tot je bestanden. De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt deze NAS aansluiten op je thuisnetwerk en je krijgt direct toegang tot alle bestanden via je mobiele apparaat, tablet of computer. Met de geïntegreerde back-upsoftware kun je ook al je bestanden automatisch back-uppen, zodat je nooit meer gegevens hoeft te verliezen. Deze NAS is ook voorzien van een beveiligingsslot waarmee je de opslag kunt beveiligen tegen ongewenste toegang.

Nummers 5 t/m 10 nasen reviews

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Lees verder voor de rest van onze top 10 beste nasen. We hopen dat de best geteste nas er voor jou tussen zit.

Andere reviews:

 
5

Netwerkopslag Synology DS220.

De Synology DS220+ biedt een eenvoudige en krachtige oplossing voor opslag en back-up. U krijgt een efficiënte opslagoplossing met behulp van de uitgebreide opslagmogelijkheden. Met zijn robuuste opslagcapaciteit van 6 TB beheert u eenvoudig grote bestandsmappen en -archieven. Het apparaat is uitgerust met twee geïntegreerde harde schijven die kunnen worden geconfigureerd in verschillende RAID-niveaus. Met de Synology DS220+ krijgt u ook toegang tot een verscheidenheid aan Synology-apps, waaronder Audio Station, Video Station, Photo Station en Cloud Station. Met deze apps kunt u uw bestanden streamen naar andere apparaten, waaronder een smartphone of tablet. De Synology DS220+ is ook perfect voor thuis of kleine bedrijven, waar het apparaat een veilige en betrouwbare back-upoplossing biedt. U kunt de Synology DS220+ gemakkelijk beheren met de Synology Desktop-interface, waarmee u toegang krijgt tot alle functies en instellingen.

6

Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

NO DESCRIPTION

7

Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor, heb je het beste van twee werelden: lokale opslag en overal toegang tot je bestanden. Dit slimme persoonlijke cloudapparaat maakt gebruik van één beveiligde hub waar je al je foto's, video's en bestanden kunt opslaan. Zo heb je de volledige controle over je gegevens en bepaal je zelf wie er toegang tot heeft. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd bij je bestanden met de gebruiksvriendelijke Amber-app. Met deze app heb je overal ter wereld toegang tot je geüploade bestanden. De Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor is de perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een veilige en betrouwbare opslagoplossing. Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor heb je het beste van twee werelden. Je hebt lokale opslag en wordt niet afhankelijk van opslagnetwerken van derden. Met de beveiligde hub kun je al je foto's, video's en bestanden opslaan en heb je de volledige controle over je gegevens. Dankzij de gebruiksvriendelijke.

8

Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

Met de Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4 hebt u een doeltreffend systeem in handen om al uw gegevens in één plek te consolideren. De DS923+ is uitgerust met 4 bays en biedt meer dan 50 TB opslagruimte. U kunt de capaciteit verder uitbreiden met de DX517, voor een totaal van meer dan 120 TB opslagruimte. De DS923+ is ontwikkeld om uw werklasten te versnellen. Met een hogere snelheid en meer opslagruimte kunt u uw belangrijkste toepassingen efficiënt uitvoeren. Door de toevoeging van snellere netwerken en NVMe-schijven verkort u de overdrachtstijd en verbetert u de prestaties. Kortom, de DS923+ is een betrouwbare oplossing voor al uw gegevensopslagbehoeften.

9

Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

De Synology DiskStation DS223 is een krachtige netwerkopslagoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de opslagbehoeften van kleine bedrijven en kantoren. Het apparaat ondersteunt harde schijven en SSD's met een SATA III-interface en biedt een opslagcapaciteit van 2,5 / 3,5 inch. De DS223 is voorzien van een Realtek RTD1619B-processor en 2 GB DDR4-interne geheugen. Netwerken zijn gemakkelijk te beheren met de ondersteuning voor verschillende protocollen, zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP en andere. Het heeft ook een beveiligingspakket met firewall, antivirus, beveiligingsbeheer, autorisatie en auditlogs. De Synology DiskStation DS223 is een krachtige, betrouwbare en energie-efficiënte NAS-oplossing die geschikt is voor kleine bedrijven en kantoren. Het wordt geleverd met een Desktop-behuizing met actieve koeling en één ventilator voor betere prestaties.

10

Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

Met DS220j kunnen gebruikers hun eigen cloud creëren met een opslagcapaciteit die perfect is voor het opslaan van foto's, video's en documenten. Het is voorzien van dual-core CPU en 1 GB RAM, waardoor het een krachtige oplossing biedt voor het opslaan van digitale gegevens. Met behulp van het bekroonde OS DiskStation Manager (DSM) is het een eenvoudig te gebruiken oplossing voor thuisgebruik. DS220j is ook een energiezuinige oplossing, dankzij zijn lage energieverbruik en stille werking. Zijn ontwerp met 2 sleuven is geschikt voor zowel 2.5" als 3.5" harde schijven, waardoor je eenvoudig de opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Met de Synology Hybrid RAID-technologie kun je je gegevens beschermen tegen schijffouten. DS220j heeft ook een externe back-upfunctie die geschikt is voor back-ups op externe harde schijven en andere Synology NAS-apparaten.

Onze conclusie over de beste nasen van 2024

Het werd tijd voor een nieuwe nas en onze top 10 lijst van producten heeft je gegarandeerd iets dat precies bij je behoeften past. Voor iedereen die net begint met de zoektocht naar een nas, kan deze lijst als uitkomst dienen. Door naar de functies en kenmerken te kijken, kun je gemakkelijk de optie vinden die het beste bij je past. Uiteindelijk is het maar aan jou om te bepalen welke de beste optie is. We hopen dat onze lijst je op weg helpt bij het afsluiten van een deal. Je kunt er verzekerd van zijn dat je met een betrouwbaar en krachtig apparaat thuiskomt. Succes!

Hier let je op bij het kopen van een goede nas

Wat zijn jouw wensen en eisen bij het gebruik van een nas? Welke producteigenschappen heeft een best geteste nas volgens jou nodig? Wat een goede nas is, is voor iedereen anders. Misschien vind jij andere eigenschappen in een nas wel belangrijker dan iemand anders. Daarom geven wij jou een zo goed mogelijk beeld van de eisen die onze electronica kenners stellen aan een nas om in de top 10 van de beste nasen van 2024 te komen.

Als eerste is er gekeken naar het gebruiksgemak en de functionaliteit van de diverse nasen. Het is belangrijk dat een nas vooral praktisch in gebruik is. Verder hebben onze experts gekeken naar de prijs van de nas. Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden aan een nieuwe nas. We hebben daarom nasen in verschillende prijsklasses onderzocht en getest. Tot slot hebben we ook gekeken naar de gebruikerservaringen van eerdere consumenten. Velen gingen je al voor en om tot een zo compleet mogelijke nas beoordeling te komen, tellen de ervaringen van andere gebruikers ook zeker mee voor ons.

Veelgestelde vragen over nasen

Elektronicagetest.nl verkoopt zelf geen producten. Echter hebben echter wel de beste webshop uitgekozen voor jou. Heb je dus jouw favoriete nas gevonden, klik dan op de “Beste prijs” knop en dan word je automatisch doorgestuurd naar de webshop. Hier kan je jouw gekozen nas kopen.

Hoewel alle 10 nasen voldoen aan onze criteria voor een goede nas, hebben we wel een favoriet. Deze hebben we dan ook op #1 gezet. Het gaat om de [zb_mp_Producttitel1]. Lees snel de volledige review en bekijk de webshop voor de beste prijs. 

Onze Elektrische Producten reviews zijn met de grootste zorg samengesteld. Onze experts doen zelf objectief onderzoek en testen de producten aan de hand van diverse criteria. Ze worden niet beïnvloed of vergoedt door fabrikanten of merkhouders. Elke review wordt gebaseerd op de resultaten van de objectieve testen en onderzoeken naar ervaringen van andere gebruikers.  Hoewel we uitgebreid testen en zo goed mogelijk de verschillende nasen met elkaar vergelijken, houdt er rekening mee dat smaken verschillen.  Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Disclaimer:  Het team van Electronicagestest.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de geteste producten. Wij zijn dan ook geen webshop. Wij geven je wel een optie voor een goede webshop waar je het product kunt kopen. Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een product koopt, ontvangen wij daarvoor een kleine commissie. Hoewel we uitgebreid testen en zo goed mogelijk de verschillende nasen met elkaar vergelijken, kunnen smaken verschillen. Onze Elektrische Producten reviews zijn echter wel met de grootste zorg samengesteld.  Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Picture of Matthew
Matthew

Hallo! Mijn naam is Matthew en ik ben een 37-jarige schrijver. Ik ben al sinds mijn jeugd gek op gadgets en elektronica en ik deel graag mijn inzichten over de nieuwste en beste nasen. Als ik niet schrijf of nieuwe elektronica test breng ik graag tijd door met mijn vrouw en twee jonge kinderen. 

Gepubliceerd op: 22 jul. 2022