Zoek
Sluit dit zoekvak.

Top 10 beste gps trackers auto - Beste gps tracker auto

Laatst bijgewerkt: 14 apr. 2024

Je bent klaar om de beste GPS-trackerauto te vinden! Met zoveel opties en functies kan het moeilijk zijn om er een uit te kiezen. Daarom hebben we onze top 10 gps-trackerauto's samengesteld, zodat je eenvoudig de beste keuze kunt maken. Ontdek welke producten het meest geschikt zijn voor jouw reis en waar je ze kunt kopen. Met veel verwachting heb je vast al gemerkt dat het leven onderweg makkelijker kan! Als je op zoek bent naar een product dat je kan helpen je reis te vergemakkelijken, dan hebben wij precies wat je zoekt. Met onze top 10 GPS-trackerauto's ben je verzekerd van de perfecte reiservaring. Ontdek welke producten het meest geschikt zijn voor jouw avonturen, zodat je elke reis probleemloos kunt overleven!

Bij electronicagetest.nl hebben we een gps tracker auto vergelijking gedaan en daarmee de beste gps trackers auto onderscheiden van de mindere gps trackers auto. Ben je benieuwd welke gps trackers auto in onze top 10 van de beste gps trackers auto zijn geëindigd? Ga dan direct naar onze #1 gps tracker auto.

  1. gps tracker auto

Inhoudsopgave

Onze top 10 gps trackers auto van 2024

Het onderzoeken van vele diverse gps trackers auto is een flinke taak. Dit komt natuurlijk door de vele gps trackers auto die op de markt verkrijgbaar zijn. Wij helpen je daarom en hebben een shortlist gemaakt van de best geteste gps trackers auto van 2024.

Onze experts hebben een gps tracker auto test gedaan en daarmee uitgezocht wat de beste gps trackers auto zijn van dit moment. Daarnaast hebben ze voor alle 10 gps trackers auto een review geschreven en een top 10 lijstje opgesteld! Benieuwd welke gps tracker auto beste getest is? Lees dan snel verder.

1

Auto VolgSysteem GPS Tracker LIVE APP Vast Magneet Tot 1 Meter Nauwkeurig Power Accu.

De Long Bear Rich GPS Tracker maakt het mogelijk om altijd en overal direct te weten waar je voertuig zich bevindt. Het volgsysteem is eenvoudig te installeren en biedt een nauwkeurige plaatsbepaling tot 5 meter met behulp van GPS. Met de bijbehorende App (Android/Apple) of de webapplicatie heb je direct een overzicht waar je voertuig zich bevindt. Daarnaast is er een krachtige magneet vastgemaakt aan de tracker die het mogelijk maakt om deze tot 1 meter nauwkeurig te volgen. De Long Bear Rich GPS Tracker heeft ook een krachtige accu waardoor je deze tot wel 10 dagen kunt gebruiken zonder opladen. Bovendien is het ook mogelijk om de tracker op te laden met behulp van een USB-kabel, wat de tracker weer direct klaar maakt voor gebruik. Daarnaast is er ook een historie beschikbaar van maar liefst 3 maanden waarmee je de routes en de gereden snelheid kunt teruglezen. Zo heb je altijd een betrouwbaar en nauwkeurig overzicht van de locatie, route en snelheid van je voertuig.

2

Nuvance GPS Tracker met App voor Auto Fiets Koffer 1440 uur Batterijduur IP66 Waterdicht Track and Trace.

Met de Nuvance GPS tracker kan je ervoor zorgen dat jouw waardevolle spullen, personeel of dierbaren op ieder moment in de gaten worden gehouden. De auto volgsysteem van Nuvance is eenvoudig en snel te bevestigen op elk type voertuig. Daarnaast beschikt het apparaat over een krachtige 5000mAh batterij, waardoor je er tot wel 1440 uur gebruik van kan maken zonder het tussentijds te hoeven opladen. De tracker is daarnaast ook IP66 waterdicht en kan je dus zonder problemen buiten gebruiken. Bovendien kun je de tracker ook op afstand bedienen, waardoor je zelfs als je niet in de buurt bent, je spullen, personeel of dierbaren in de gaten kan houden. Met de Track and Trace-functionaliteit kun je precies zien waar het voertuig zich bevindt, tot op de meter nauwkeurig.

3

Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker Magneet Gratis App Krachtige accu.

De Tracemaster type 90 is een krachtige en betrouwbare GPS tracker met een ingebouwde magneet en een krachtige accu. Het is eenvoudig te installeren en je kunt de locatie van je auto of ander voertuig in real-time volgen via de gratis Tracemaster app. Met de Tracemaster tracker krijg je ook veel andere nuttige functies, zoals geofencing, geavanceerde tracering, bewegingsdetectie, over-speed alerts en meer. Er is ook een SOS-knop ingebouwd waarmee je noodsituaties kunt melden. Bovendien is deze tracker waterdicht en stofdicht, zodat je altijd zeker weet dat je bezit beschermd is. Met deze tracker kun je ook eenvoudig je bestuurder en voertuig beheren. Je kunt de rij- en rusttijden van je chauffeur bekijken, de rijstijl van de bestuurder evalueren en je krijgt ook een lijst met historische gegevens voor de locatie, snelheid en beweging van je voertuig. Het is een revolutionaire en kosteneffectieve manier om je voertuig te bewaken en te beheren. Met de Tracemaster type 90 kun je de locatie van je voertuig altijd in de gaten houden en je bezit altijd veilig houden.

4

GPS tracker Zonder Abonnement Geschikt Alle Voertuigen Vrachtwagen Auto Motor Scooter Waterdicht Afluisterfunctie.

De GPS TRACKER is een van de meest betrouwbare en nauwkeurige trackers op de markt. De tracker is voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke app, waarmee u eenvoudig de tracker kunt bedienen. Daarnaast heeft de tracker ook een meeluisterfunctie. Dit betekent dat u op ieder gewenst moment de tracker belt en deze automatisch opneemt. Hiermee kunt u dan meeluisteren en bepaalde gesprekken afluisteren. Ook kunt u tot 3 maanden terug de geschiedenis van de gereden routes bekijken. U selecteert hierbij gewoon een bepaalde datum of tijd en vervolgens kunt u de geschiedenis stap voor stap bekijken. Daarnaast heeft de tracker ook de mogelijkheid om een bewegingsalarm in te stellen. Wanneer de tracker in beweging komt, krijgt u een melding met informatie zoals tijd, datum, plaats en snelheid. U kunt ook een bepaalde zone aangeven en wanneer de GPS buiten deze zone komt, krijgt u ook een melding. Tot slot is de GPS tracker spatwaterdicht volgens de IP 65 norm, waardoor u de tracker overal kunt plaatsen. Of het nu rondom uw voertuig of vaartuig is of binnen in de cockpit.

Nummers 5 t/m 10 gps trackers auto reviews

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Lees verder voor de rest van onze top 10 beste gps trackers auto. We hopen dat de best geteste gps tracker auto er voor jou tussen zit.

Andere reviews:

 
5

GPS tracker Lange batterij met simkaart voor 10 jaar Werkt in 150 landen! Volg systeem voor Auto Brommer Boot Fiets Ook.

Deze GPS tracker is perfect voor het volgen van voertuigen of andere objecten. Door de simkaart met een geldig abonnement kun je deze tracker overal ter wereld gebruiken. Met deze tracker kun je meer dan 150 landen volgen, wat het een uitermate geavanceerd systeem maakt. Ook is het systeem perfect voor het volgen van auto's, brommers, boten en fietsen. Je kunt de GTS-LL01 ook instellen zodat je waarschuwingen krijgt wanneer de tracker bijvoorbeeld zijn geofence verlaat. Deze tracker biedt ook meerdere alarmsignalen, waaronder een snelheidsovertredingsalarm, een low power alarm, een geofence alarm en een temperatuur alarm. Deze geavanceerde opties maken de GTS-LL01 een uiterst flexibel systeem dat je overal ter wereld kunt gebruiken.

6

Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond.

Deze kleine GPS tracker heeft een groot scala aan mogelijkheden. Het kan worden gebruikt om te volgen waar auto's, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren zich bevinden. Het kan ook worden gebruikt om de snelheid te beheersen en de locatie te bepalen. Dit mini apparaat is uiterst handig en stelt je in staat om de exacte locatie van je voertuig, kind of dier te vinden. Het apparaat is klein maar krachtig. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die lang meegaat. Bovendien heeft het een ingebouwde GPS-ontvanger waarmee je realtime locatiegegevens kunt ontvangen, waaronder de exacte snelheid van het voertuig, de locatie waar het voertuig zich bevindt en de richting waarin het voertuig gaat. Met deze tracker kun je zelfs realtime meldingen ontvangen over de locatie van je kind of dier. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van de veiligheid.

7

Loca 2 GPS Tracker Zónder Abonnement 3 jaar batterijduur Waterdicht (IP67) GPS tracker voor Auto, scooter, camper,.

De Loca 2 GPS tracker biedt u de mogelijkheid om uw auto, scooter, camper, fiets, boot of koffer te volgen waar dan ook ter wereld. Deze tracker is uitgerust met een krachtige 3 jaar batterijduur, waardoor u geen maandelijkse abonnementen of abonnementskosten hoeft te betalen. Met deze tracker kunt u uw voertuig of andere waardevolle eigendommen eenvoudig realtime volgen, zodat u altijd weet waar het zich bevindt. De Loca 2 GPS tracker is ook waterdicht en heeft een IP67 certificering, waardoor deze robuust genoeg is voor het meest extreme weer. Bovendien heeft deze tracker een geïntegreerde bewegingssensor, waardoor je zelfs als je het voertuig niet direct kunt volgen, je kunt zien waar het vandaan komt. Daarnaast heeft de Loca 2 ook een geavanceerde anti-diefstalalarmfunctie, waardoor je je voertuig kunt beschermen tegen diefstal.

8

Trackitt GPS Tracker met Magneet | Waterdicht | 90 Dagen Accu | Gratis APP Simkaart Data | Geschikt voor Auto Container.

De Trackitt GPS tracker is ontworpen om u te helpen uw waardevolle bezittingen te beschermen. De tracker bevat een magneet en is daardoor gemakkelijk te monteren. Met een waterdichte behuizing is deze GPS tracker geschikt voor alle omgevingen. Daarnaast heeft de tracker een lange batterijduur, waardoor u tot 90 dagen non-stop gebruik kunt maken van deze GPS tracker. Met de gratis app simkaart die wordt geleverd, kunt u gemakkelijk de locatie van de tracker bekijken. U krijgt de eerste maand gratis DATA waarmee u kunt genieten van onbeperkte GPS-tracking. U kunt ook opwaarderen voor extra maanden met prepaid tegoed, zodat u altijd een up-to-date locatie van uw bezittingen heeft. Deze GPS tracker is geschikt voor auto's, containers en andere waardevolle bezittingen.

9

Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart Met Beltegoed App- Super Nauwkeurig GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets.

De tracker bevat een gratis SIM-kaart met beltegoed, zodat je altijd op de hoogte blijft. De tracker is voorzien van een super nauwkeurig GPS-systeem dat een locatiebepaling tot op enkele meters nauwkeurigheid kan aangeven. Dankzij deze nauwkeurigheid kun je je dier of familielid altijd in de gaten houden. De tracker is ook geschikt voor het traceren van je fiets. Je kunt de locatie van de fiets altijd bekijken via de website of de app die bij de tracker wordt geleverd. De gegevens die je in het systeem ingeeft, worden bewaard en kunnen worden geraadpleegd met een gebruikersnaam en wachtwoord. De tracker is ook waterdicht, wat betekent dat je hem zelfs in natte omstandigheden kunt gebruiken. De GPS-tracker is eenvoudig te bedienen met behulp van de knoppen aan de zijkant. Daarnaast heeft het apparaat een lange accuduur, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat de tracker uitvalt.

10

TKSTAR GPS Tracker GPS Tracker auto scooter fiets GPS volgsysteem Waterdicht IP65.

De TKSTAR GPS tracker is een uiterst betrouwbare en innovatieve oplossing voor het volgen van uw auto's, scooters, fietsen en andere voertuigen. Het kleine, draagbare apparaat is ontworpen om gemakkelijk op elk voertuig te worden bevestigd en biedt een revolutionaire manier om de locatie van uw voertuig te controleren. Het apparaat is volledig waterdicht met een IP65-waardering en biedt een sterk GPS-signaal dat de exacte locatie naar de app en website stuurt. De TKSTAR GPS tracker heeft ook een bewegingsdetectie die u waarschuwt als er ongewenste bewegingen worden waargenomen. Daarnaast biedt het ook een "gebied" en "route" waarschuwing, waardoor u kunt bepalen waar uw voertuig mag komen en waar het niet mag komen. Daarnaast biedt het ook een verloren alarm, waardoor u op de hoogte blijft als uw voertuig verdwijnt. Met deze revolutionaire gps tracker kunt u uw voertuigen beter beveiligen en controleren.

Onze conclusie over de beste gps trackers auto van 2024

Het is verrassend hoeveel keuze er is als het gaat om gps tracker auto. Het kan soms lastig zijn om een beslissing te nemen, maar onze top 10 lijst helpt je hierbij. We hebben verschillende opties beschikbaar voor een gps tracker auto die jouw journalistieke behoeften zou kunnen voldoen. Dit maakt het vergelijken makkelijker en zal je helpen om de perfecte gps tracker auto voor je te vinden. Deze lijst is slechts een inleiding om je op weg te helpen bij de zoektocht naar de juiste gps tracker auto. Neem daarom de tijd om alle informatie te vergelijken en vergelijk de producten tussen de verschillende bedrijven en modellen om het beste product te vinden. Succes!

Hier let je op bij het kopen van een goede gps tracker auto

Wat zijn jouw wensen en eisen bij het gebruik van een gps tracker auto? Welke producteigenschappen heeft een best geteste gps tracker auto volgens jou nodig? Wat een goede gps tracker auto is, is voor iedereen anders. Misschien vind jij andere eigenschappen in een gps tracker auto wel belangrijker dan iemand anders. Daarom geven wij jou een zo goed mogelijk beeld van de eisen die onze electronica kenners stellen aan een gps tracker auto om in de top 10 van de beste gps trackers auto van 2024 te komen.

Als eerste is er gekeken naar het gebruiksgemak en de functionaliteit van de diverse gps trackers auto. Het is belangrijk dat een gps tracker auto vooral praktisch in gebruik is. Verder hebben onze experts gekeken naar de prijs van de gps tracker auto. Niet iedereen heeft hetzelfde budget te besteden aan een nieuwe gps tracker auto. We hebben daarom gps trackers auto in verschillende prijsklasses onderzocht en getest. Tot slot hebben we ook gekeken naar de gebruikerservaringen van eerdere consumenten. Velen gingen je al voor en om tot een zo compleet mogelijke gps tracker auto beoordeling te komen, tellen de ervaringen van andere gebruikers ook zeker mee voor ons.

Veelgestelde vragen over gps trackers auto

Elektronicagetest.nl verkoopt zelf geen producten. Echter hebben echter wel de beste webshop uitgekozen voor jou. Heb je dus jouw favoriete gps tracker auto gevonden, klik dan op de “Beste prijs” knop en dan word je automatisch doorgestuurd naar de webshop. Hier kan je jouw gekozen gps tracker auto kopen.

Hoewel alle 10 gps trackers auto voldoen aan onze criteria voor een goede gps tracker auto, hebben we wel een favoriet. Deze hebben we dan ook op #1 gezet. Het gaat om de [zb_mp_Producttitel1]. Lees snel de volledige review en bekijk de webshop voor de beste prijs. 

Onze Elektrische Producten reviews zijn met de grootste zorg samengesteld. Onze experts doen zelf objectief onderzoek en testen de producten aan de hand van diverse criteria. Ze worden niet beïnvloed of vergoedt door fabrikanten of merkhouders. Elke review wordt gebaseerd op de resultaten van de objectieve testen en onderzoeken naar ervaringen van andere gebruikers.  Hoewel we uitgebreid testen en zo goed mogelijk de verschillende gps trackers auto met elkaar vergelijken, houdt er rekening mee dat smaken verschillen.  Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Disclaimer:  Het team van Electronicagestest.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de geteste producten. Wij zijn dan ook geen webshop. Wij geven je wel een optie voor een goede webshop waar je het product kunt kopen. Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een product koopt, ontvangen wij daarvoor een kleine commissie. Hoewel we uitgebreid testen en zo goed mogelijk de verschillende gps trackers auto met elkaar vergelijken, kunnen smaken verschillen. Onze Elektrische Producten reviews zijn echter wel met de grootste zorg samengesteld.  Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

Picture of Matthew
Matthew

Hallo! Mijn naam is Matthew en ik ben een 37-jarige schrijver. Ik ben al sinds mijn jeugd gek op gadgets en elektronica en ik deel graag mijn inzichten over de nieuwste en beste gps trackers auto. Als ik niet schrijf of nieuwe elektronica test breng ik graag tijd door met mijn vrouw en twee jonge kinderen. 

Gepubliceerd op: 22 jul. 2022